Aanbod zoekresultaat

Zoek en Filter

  • Vak

Zoekresultaten

Found 265 Results
Page 1 of 27

Leskist: Genexpressie – eiwitten


In deze leskist (4 stapelbare kisten) zitten materialen om met de hele klas een practicum te doen rond het thema genexpressie.

23 februari 2015


Excellent gemotiveerd


Excelleren en presteren, uitgedaagd worden door excellentie en motivatie. Dit is de insteek van de incompany nascholing Excellent gemotiveerd die ontwikkeld is in opdracht van de VU. Een insteek die twee kanten op werkt: zowel naar de leerling als naar de docent. Een excellent gemotiveerde...

2 maart 2015


Kalverpolder Excursie Klas 2


Leerlingen gaan uitgebreid de natuur in de Kalverpolder aanschouwen tijdens deze excursie. Deels varend, en met behulp van een verrekijker, zien ze wat er leeft en vliegt in de directe omgeving van onze school. Tevens komt de aardrijkskundige bijzonderheden en de geschiedenis van dit gebied aan de orde.

13 maart 2015


Technisch ontwerpen


In klas 2 (havo en vwo) worden bij techniek drie verschillende technisch ontwerpopdrachten gedaan. Alle stappen in het ontwerpproces worden doorlopen. Gedaan in 3 periodes van telkens 6*2 lesuren. Bijlages: -werkstukt03 -werkstukt02 -werkstukt01 -diversen-technischontwerp

16 maart 2015


Welk zout is het?


Bepaal met je kennis van zouten welk zout het is.

19 maart 2015


Met hoog rendement onder de warme douche


Elke ochtend sta je onder de warme douche. Uit alle kranen in huis komt warm en koud  water.  Dat warme water vraagt natuurlijk een hoop energie en op energie zijn we zuinig. Dus moet warm water met zo min mogelijk energieverlies gemaakt worden. Het apparaat...

20 maart 2015


Opdracht bij het simulatie foto-elektrisch effect


Mocht deze opdracht in jouw kraam te pas komen: veel plezier ermee! De laatste twee onderdelen passen niet meer in één les van 50 minuten en kunnen gebruikt worden als huiswerk. Na enkele lessen (een begrip als remspanning moet bv. wel bekend zijn) werkt deze simulatie prima.

24 maart 2015


E-klas: De virtuele fabriek


In deze module doen leerlingen ervaringen op in de Virtuele Fabriek. Ze krijgen op deze manier inzicht in wat er allemaal komt kijken bij verschillende belangrijke productieprocessen in de chemische industrie.

15 april 2015


E-klas: Mens-machine interactie


In deze e-klas over Mens-Machine Interactie (MMI) maken leerlingen kennis met het ontwerpen van informatiesystemen.


Science Lab: 3D-film workshop


In dit sciencelab krijgen leerlingen de werking van 3D technieken te zien en mogen ze ook zelf aan de slag met het maken van een 3D film!

25 juli 2017


Page 1 of 27