Aanbod zoekresultaat

Zoek en Filter

  • Vak

Zoekresultaten

25 Resultaten
Pagina 1 van 3

Wiskunde in je vingers

Wiskundigen Ronald Meester en Joost Hulshof schreven het boek ‘Wiskunde in je vingers – Een oppepcursus voor liefhebbers en andere freaks’. Het boek is zowel voor docenten als scholieren van middelbare scholen een handig hulpmiddel.

Vakken: Aanbevolen, Wiskunde,
Datum: 01-09-2020:
Doelgroep: Docenten


Leve de wiskunde!

Leve de Wiskunde! staat in het teken van actuele ontwikkelingen in het vakgebied en de relatie tussen universiteit en voortgezet onderwijs

Vakken: Aanbevolen, Agenda, Wiskunde,
Datum: 03-04-2020:
Doelgroep: Docenten
Doelgroep: Leerlingen


Studiereis naar Kenia

Deze reis biedt docenten, TOA’s, schoolleiders en docentenopleiders de mogelijkheid om in een inspirerende, totaal andere wereld, inspiratie en motivatie op te doen voor het belang en de ontwikkeling van je eigen onderwijsactiviteiten. Je maakt kennis met de overweldigende natuur van Kenia, de cultuur, de mensen en het onderwijssysteem. Lees meer…

Vakken: Aanbevolen, Aardrijkskunde, Agenda, Biologie, Informatica, Natuurkunde, NLT, O&O, Scheikunde, TOA,
Datum: 04-02-2020:
Doelgroep: Docenten
Doelgroep: TOA


Vakbijeenkomst: Van Gogh ontrafelt

Waarom restaureren we schilderijen? Wat gebeurt er bij een restauratie en voor welke keuzes komen de restauratoren te staan? Ontdek dit en meer tijdens Van Gogh ontrafelt. De restaurator laat je zien hoe zij te werk gaat, je krijgt een kijkje in het restauratieatelier en een rondleiding door het museum.

Vakken: Aanbevolen, Agenda, Biologie, Natuurkunde, NLT, O&O, Scheikunde,
Datum: 30-01-2020:
Doelgroep: Docenten


Masterclass bij het Tergooi ziekenhuis: Zorg van de toekomst

De zorg verandert ontzettend snel. Ontwikkelingen binnen onder andere de ICT, robotica en in het laboratorium zorgen ervoor dat de wereld van het ziekenhuis, haar medewerkers en de patiënten verandert. Het Tergooi ziekenhuis laat tijdens deze actieve masterclass zien hoe de zorg van de toekomst eruit ziet. Wat is er allemaal mogelijk met behulp van techniek en ICT in de zorg?

Vakken: Aanbevolen, Agenda, Biologie, Informatica, Natuurkunde, NLT, Scheikunde,
Datum: 30-01-2020:
Doelgroep: Docenten


Viva Fysica 2020!

Op vrijdag 24 januari 2020 vindt het jaarlijkse Viva Fysica congres voor natuurkundedocenten en enkele van hun meest getalenteerde bovenbouwleerlingen (5-6 VWO) plaats in Amsterdam. Tijdens het congres is er aandacht voor recente ontwikkelingen in de natuurkunde en voor de relatie tussen universiteit en voortgezet onderwijs.

Vakken: Aanbevolen, Agenda, Natuurkunde,
Datum: 24-01-2020:
Doelgroep: Docenten
Doelgroep: Leerlingen


Save the date 23 januari 2020: Gek op getallen

Een interessante bijeenkomst over getaltheorie.

Vakken: Aanbevolen, Agenda, Wiskunde,
Datum: 23-01-2020:
Doelgroep: Docenten


Cursusmiddagen CMA Coach

Is op jouw school Coach 7 geïnstalleerd maar ben je zelf net niet handig genoeg om er metingen mee uit te voeren of te modelleren? Op deze middagen ga je zelf aan de slag met de verschillende onderdelen van de meest recente versie. De cursus is gericht op zowel handig worden met Coach 7 als op de manier waarop leerlingen het best begeleid kunnen worden.

Vakken: Aanbevolen, Aardrijkskunde, Agenda, Biologie, Natuurkunde, NLT, O&O, Scheikunde, TOA,
Datum: 21-01-2020:
Doelgroep: Docenten
Doelgroep: TOA


Nascholing PWS

Onderdeel van de nascholing is daarom een opfriscursus waarin basale onderzoeksvaardigheden van de docent ‘opgefrist’ worden. Een ander onderdeel is de verdiepingscursus gericht op begeleiding en beoordeling. Gebaseerd op de theorie biedt de nascholing hiervoor praktische handvatten.

Vakken: Aardrijkskunde, Agenda, Biologie, Informatica, Natuurkunde, NLT, O&O, Profielwerkstukbegeleiding, Scheikunde, TOA, Wiskunde,
Datum: 21-01-2020:
Doelgroep: Docenten


Vakbijeenkomst Informatica: Jupyter Notebook

Jupyter Notebook is een professioneel hulpmiddel voor Data Scientists en andere wetenschappers. Jupyter Notebook gebruik je via het web, in de browser. Je hoeft hiervoor geen software op je eigen computer te installeren.
In de bijeenkomst leer je om Jupyter Notebooks te gebruiken, en om je eigen Notebooks te maken.

Vakken: Aanbevolen, Agenda, Biologie, Informatica, Natuurkunde, NLT, O&O, Scheikunde, Wiskunde,
Datum: 12-12-2019:
Doelgroep: Docenten


Page 1 of 3
  • Altijd op de hoogte?

    Wil je op de hoogte blijven van al onze activiteiten en relevante ontwikkelen in je vakgebied? Meld je dan nu aan voor onze mailinglist