Agenda zoekresultaat

Zoek en Filter

  • Vak

Zoekresultaten Agenda

(zoek binnen alle activiteiten)

Found 38 Results
Page 1 of 4

C++ certificaat voor leerlingen


Dit programma is nog volledig in ontwikkeling, de exacte datum en locatie is nog niet bekend. Echter beloofd het een inspirerende vakbijeenkomst te worden waarin de brug tussen filosofie en de digitale wereld aan de kaak wordt gesteld en onderzocht.

18 september 2023


TOA’s voor TOA’s bijeenkomst


Kom langs voor een middag vol workshops en demo’s. Er is ook volop gelegenheid om met elkaar ervaringen en tips uit te wisselen. Locatie: Kaj Munk College


Career Day Noordwest


Op donderdag 7 maart 2024 organiseren Jet-Net, Bètapartners en Hogeschool Inholland de Career Day Noordwest: een LOB-activiteit voor Havo4 en Vwo5 NG/NT-leerlingen. De Career Day is de plek om leerlingen te enthousiasmeren over wat en waar technologie is, wie er werken en wat ze er…

22 augustus 2023


Profielwerkstukbegeleiding: Deeltjesfysica


Profielwerkstukbegeleiding voor leerlingen in 5 en 6 havo/vwo die hun werkstuk over forensisch DNA-onderzoek willen schrijven.

18 augustus 2023


Masterclass Sustainable Chemistry (EN) (Meld je nu aan!)


In this 2-day masterclass we dive deeper into sustainable chemistry.

9 augustus 2023


Chemie in Amsterdam 2024


Een boeiende middag met lezingen en workshops. Een inspirerende inkijk in actueel onderzoek aan de VU. Het thema is chemische biologie. Voor docenten met hun leerlingen.

14 juli 2023


Leve de Biologie


Op deze dag verwelkomen we biologiedocenten met een aantal geïnteresseerde bovenbouwleerlingen voor een uitgebreid programma op de Vrije Universiteit Amsterdam. Wetenschappers vertellen over de recente ontwikkelingen in de biologie, studenten helpen met de workshops en er is een rondleiding over de campus. Programma is in ontwikkeling, maar reserveer de datum alvast in je agenda.

12 juli 2023


Rondetafelgesprekken biologie (online) – Sessie 2/2


In het najaar organiseren we twee digitale rondetafelgesprekken over het onderwijs van het vak biologie. Deze gesprekken bieden jou als docent biologie de mogelijkheid om in gesprek te gaan met collega’s van andere scholen over onderwerpen die voor jou als docent relevant zijn.

5 juli 2023


Rondetafelgesprekken biologie (online) – Sessie 1/2


In het najaar organiseren we twee digitale rondetafelgesprekken over het onderwijs van het vak biologie. Deze gesprekken bieden jou als docent biologie de mogelijkheid om in gesprek te gaan met collega’s van andere scholen over onderwerpen die voor jou als docent relevant zijn.


Masterclass Quantum (aanmelden kan vanaf oktober 2023)


In deze masterclass vertellen wetenschappers wat quantumfysica inhoudt en hoe kennis hierover in de maatschappij kan worden toegepast.

26 juni 2023


Page 1 of 4
  • Altijd op de hoogte blijven?

    Wil je op de hoogte blijven van al onze activiteiten en relevante ontwikkelen in je vakgebied? Meld je dan nu aan voor onze mailinglist