Agenda

Aanpassingen activiteiten i.v.m. situatie coronavirus
In verband met de ontwikkelingen rondom het coronavirus beperken we ons tot en met 1 juni tot online sessies. Bijeenkomsten zijn deels ook na 1 juni al afgelast. Een overzicht van de activiteiten die zijn afgelast is te vinden deze pagina. Deelnemers worden per mail op de hoogte gesteld.

Aanbod voor docenten
We richten ons op het ondersteunen van afstandsonderwijs en professionalisering via online sessies, zie onderstaand. Voor afstandsonderwijs bieden we tips, materiaal en links per vak, zie daarvoor de pagina Afstandsonderwijs. Vragen of suggesties over aanbod voor docenten? Neem contact op met Liliane Bouma (l.bouma@vu.nl)

Leerlingenactiviteiten
Bijeenkomsten voor leerlingen zijn voor dit voorjaar afgelast. Voor leerlingen bieden we online ondersteuning op enkele onderwerpen. Zo kunnen leerlingen bijvoorbeeld voor hulp bij het profielwerkstuk bij ons terecht! Vragen of suggesties over leerlingenactiviteiten? Neem contact op met Charlotte Clarijs (c.clarijs@uva.nl) of Marleen van der Meer (m.c.a.vandermeer@vu.nl)

Collegetours
Vragen over de planning en organisatie rondom collegetours? Neem contact op met Miranda Overbeek (m.overbeek@vu.nl).

Zoek en Filter

  • Vak

  • 02-06-2020:

    Online themasessies OnderwijsArena: Formatief handelen

    Formatief evalueren, leren zichtbaar maken en recht doen aan het verschillen, dat klinkt allemaal nogal ingewikkeld. Maar het is beslist geen ‘rocket science’. Zeer waarschijnlijk heb je onbewust al een breed didactisch repertoire om dat te bereiken. Deze online sessie is erop gericht je daarvan bewust te maken, zodat je dat repertoire effectiever kunt inzetten. Daarnaast leer je een aantal strategieën die je in je eigen praktijk kunt toepassen. Lees verder →

  • Altijd op de hoogte blijven?

    Wil je op de hoogte blijven van al onze activiteiten en relevante ontwikkelen in je vakgebied? Meld je dan nu aan voor onze mailinglist