Agnes Kemperman

Agnes Kemperman

Programmamanager Bètapartners
Sinds 2009 ben ik aan het netwerk Bètapartners verbonden en vanaf 2010 als programmamanager. Daarvoor werkte ik bij de Universiteit Utrecht in een vergelijkbare functie. Als voormalig docent handvaardigheid in het VO en docent IT in het bedrijfsleven kwam ik tot de conclusie dat het het leggen van verbindingen en het uitwisselen van kennis een van de belangrijkste manieren voor docenten is om jezelf telkens verbeteren en om plezier in je vak te houden. Docenten zijn enthousiastelingen en dat vuurtje moet blijvend aangewakkerd worden! En precies dat doe ik bij Bètapartners. Ik verwonder me nog steeds over zoveel mooie wetenschap en dan is het bijzonder dat je op het kruispunt van onderwijs en wetenschap de verbindingen kunt verstevigen. Dus eigenlijk kun je me zien als een verbindingsofficier die vanuit de theoretische onderwijskunde de praktische verbindingen legt die nodig zijn voor de verbetering van de kwaliteit van onderwijs. In mijn vrije tijd ben ik heel graag buiten en dat vertaalt zich in zeilen, schaatsen, roeien en fietsen.