Banenbeurs Tergooi ziekenhuis

Speciaal voor havo en vwo leerlingen organiseert Tergooi een banenbeurs om kennis te maken met de leer- en werkmogelijkheden in het ziekenhuis. Het wordt een ontdekkingstocht waarbij je verbaasd zult zijn over de mogelijkheden!

Wat                 Kennismaken met Tergooi: leren en werken in het ziekenhuis. Welke mogelijkheden zijn er voor jou?
Wie                 Havo en vwo leerlingen en werkzoekenden
Waar              Ziekenhuis Tergooi, locatie Hilversum, van Riebeeckweg 212
Wanneer      Voorjaar 2019

Met een havo- of vwo-diploma kun je in Tergooi tegelijk werken en leren. Je combineert theorie en praktijk, door bij een opleidingsinstituut de theorie te volgen én wat je geleerd hebt direct in de praktijk te brengen op de werkvloer. Wat ook heel interessant kan zijn: je ontvangt een (leerling)salaris en het ziekenhuis betaalt je studiekosten. Zonder studieschuld en met een inkomen kun je je diploma halen!

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar je kunt direct aan de slag op verschillende gebieden. Als je een havo-diploma hebt kun je bijvoorbeeld starten met de opleiding verpleegkunde. Je doet er drie i.p.v. vier jaar over om je verpleegkunde diploma te halen in Tergooi. Nieuwsgierig? Bekijk dan dit filmpje.

Daarna kun je doorstromen naar het hbo of een specialistische vervolgopleiding doen. Of je volgt de master advanced nursing en wordt verpleegkundig specialist, waarbij wetenschappelijk onderzoek een belangrijk deel van je werk is. Bekijk het hier zelf.

Tijdens de banenbeurs krijg je de mogelijkheid om erachter te komen wat jouw droombaan is. Ligt je hart bijvoorbeeld bij de ICT, ook dan ben je van harte welkom. Tergooi heeft een grote ICT-afdeling, die nieuwe collega’s zoekt!

Meer informatie en aanmelden

Ontdek welke kansen er voor jou zijn achter de ziekenhuisdeuren van Tergooi. Neem alvast een kijkje op de website.

Je vragen kun je stellen via tergooiw&s@tergooi.nl

Meer informatie over de nieuwe datum en hoe je je kunt aanmelden volgt.

 

 

31-aug-2018