Even voorstellen: Paula Mittelberg

Vanaf het volgende schooljaar hebben wij een nieuwe Biologie Vaksteunpuntcoördinator: Paula Mittelberg. Zij stelt zich aan jullie voor:

“Ik ben Paula Mittelberg en geef biologie en NL&T op het Kaj Munk College in Hoofddorp. Sinds mijn 22e sta ik voor de klas en dat was een heel bewuste keuze! Een school met zijn dynamiek en veel verschillende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen past goed bij me. Het meest enthousiast word ik van microbiologie en biotechnologie. Sinds een paar jaar mag ik op school genetische modificatie uitvoeren, dat is fantastisch! Het is een bijzondere ervaring voor docent én leerling. Ik vind het belangrijk om leerlingen te raken met mijn lessen, dat kan met een goed verhaal, maar beter nog door leerlingen te laten ervaren. Ik ben van plan dat ook naar voren te laten komen in de nascholingen die ik ga organiseren voor Bètapartners.”

10-jun-2021