Conferenties / Online sessie /

Hannover Messe Challenge 2022 (geannuleerd!))

De landelijke projectgroep van de Hannover Messe Challenge heeft helaas moeten besluiten om het gehele evenement op 25 en 26 april 2022 te annuleren. Dit besluit is genomen vanwege alle ontwikkelingen rondom het coronavirus.

Hoe vind je de studie die past bij wat jij wilt bereiken in de toekomst? Misschien vind je techniek wel interessant, maar zie je jezelf nog niet in een witte jas in een laboratorium staan. Nou, dan hebben we goed nieuws voor je. In de wetenschap en technologie heb je oneindig veel méér baanmogelijkheden. Leerlingen in 4/5 havo en 5/6 vwo die geinteresseerd zijn in wetenschap en technologie kunnen meedoen aan de Hannover Messe Challenge.

GA DE UITDAGING AAN TIJDENS DE HANNOVER MESSE CHALLENGE
Universiteit of hogeschool, welke opleidingsroute je ook kiest, na je studie komen alle routes samen. Want bedrijven zetten wetenschap, technologie en praktische kennis in. Hoe ze dat doen? Vraag het ze zelf! Tijdens de grootste technische schoolreis van Nederland – de Hannover Messe Challenge – ontmoet je wetenschappers en bedrijven die high tech oplossingen ontwerpen voor uitdagingen in de wereld.

TWEE DAGEN TOP PROGRAMMA
Voor de 6e keer organiseert het landelijk netwerk van universiteiten en hogescholen een twee-daags top programma. Dag 1 is een science-dag op de Universiteit Twente, met lezingen en workshops van topwetenschappers. Na een uitdagend, sportief en cultureel avondprogramma ga je slapen op de campus, zodat we op dag 2 al vroeg met bussen kunnen vertrekken naar de Hannover Messe beurs. Dat is de grootste innovatie- en technologiebeurs van de wereld. Loop over de beurs en laat je inspireren door alle innovatieve gadgets & technologieën.

Naar de website van de Hannover Messe Challenge