Collegetour Havo Amsterdam

Over deze Collegetour

Deze Collegetour wordt georganiseerd door Gerben Zwaan (Hermann Wesselink College), Tomek van de Watering (Pieter Nieuwland College), Thijs Brouwer (Vechtstede College Weesp), Peter Kromdijk (Berlage Lyceum), Peter van Rossum en Janneke Visser (Open Schoolgemeenschap Bijlmer). Deze docenten hebben contact gezocht met bedrijven en samen met de bedrijven interessante programma’s voor hun leerlingen samengesteld. De Collegetours bestaan uit een presentatie en een actief deel bij een bedrijf, zoals een rondleiding of een opdracht. Alleen leerlingen van één van de bovengenoemde scholen kunnen deelnemen aan deze Collegetour; inschrijven gaat via de docent van jouw school.

de Collegetours

 

 

In 2018-2019 waren er vijf Collegetours:

Wanneer

Wat

Waar

21 november 2018

Making an everlasting impact on human health for 125 yearsAbbott Healthcare Products B.V., Weesp

13 december 2018

Je doucheputje als warmtebron

Waternet, Amsterdam

17 januari 2019

Radiotherapie

Polikliniek radiotherapie VUmc, Amsterdam

Verschillende data in februari 2019

Stap zo nu en dan uit je comfort zone

AUDI / BMW, Amsterdam

28 maart 2019

De weg van het bloed

Sanquin, Amsterdam

Meer weten?

Ben je een leerling?
Neem dan contact op met de docent van jouw school (Gerben Zwaan, Tomek van de Watering, Thijs Brouwer, Peter Kromdijk, Peter van Rossum of Janneke Visser).


Ben je een docent?
Wil je meer informatie over deze Collegetour? Of heb je interesse om deel te nemen aan deze Collegetour, of om een nieuwe Collegetour te ontwikkelen? Stuur dan een e-mail naar Miranda Overbeek (Bètapartners, projectleider Collegetours).

Met dank aan: