Het Bètapartners jaarverslag 2019-2020 is uit

Bekijk nu het Bètapartners Jaarverslag van het schooljaar 2019-2020 waarin 46 VO-scholen, VU, UvA en bedrijven intensief hebben samengewerkt aan de kwaliteit van het bètaonderwijs in de regio. In het jaarverslag lees je over onze leerlingen- en docentenactiviteiten van vòòr maar ook tijdens de coronacrisis. In totaal hebben het afgelopen schooljaar 4116 leerlingen en 905 docenten deelgenomen aan onze activiteiten.

Op de dag van onze Bètapartnersconferentie met 230 inschrijvingen begonnen de coronamaatregelen, waardoor we de conferentie moesten afgelasten. Team Bètapartners heeft zich snel herpakt en een strategie bedacht hoe we onze docenten konden ondersteunen in het geven van afstandsonderwijs. Zo hebben we voor docenten webpagina’s ingericht met praktische ondersteuning per vak voor afstandsonderwijs, en diverse online activiteiten aangeboden. En voor leerlingen hebben we, in samenwerking met het Pre-University College, een profielwerkstuk platform ontwikkeld waar ze ondersteuning en inspiratie vinden voor alle fases van het profielwerkstukonderzoek.

Meer hierover lees je in het jaarverslag. Laat je inspireren en enthousiasmeren, en geniet van de mooie interviews met een aantal docenten uit ons netwerk over hun ervaringen met afstandsonderwijs!

17-sep-2020