Netwerkbijeenkomsten /

Informatiebijeenkomst studiereis Kenia 2020

Op 6 juni 2019 vindt de informatiebijeenkomst plaats voor alle geïnteresseerden in de aanstaande studiereis naar Kenia. De datum van de studiereis is dinsdag 4 februari tot en met zaterdag 15 februari 2020, net vóór de Voorjaarsvakantie van regio Noord.

Na een succesvolle en fantastische studiereis afgelopen februari organiseert Bètapartners in samenwerking met ReisVriend in schooljaar 2019-2020 weer een studiereis naar Kenia aan. Anders dan vorig jaar wordt deze reis niet alleen voor het vak Biologie georganiseerd. De studiereis 2020 wordt aanbevolen voor docenten/TOA’s Biologie, Scheikunde, Aardrijkskunde, NLT, Wiskunde, Natuurkunde en hun afdelingsleiders/schoolleiders. De studiereis is tevens zeer interessant voor docenten-opleiders uit het HBO/WO.

Tijdens de 12-daagse reis gaan we op safari, lesgeven, fietsen, presentaties geven, wandelen, terug in de geschiedenis van de aarde en nog veel meer………… Kom uit je comfortzone, daag jezelf uit en ervaar inspiratie en motivatie van collega’s uit Nederland en Kenia!

Praktische informatie
De totale kosten zullen ongeveer uitkomen tussen de €1950 – €2250, mede afhankelijk van het aantal deelnemers. Er kunnen maximaal 18 personen mee. Bij over-inschrijving bepaalt de volgorde van binnenkomst van de definitieve inschrijving wie er mee gaat.

We komen zo vroeg met deze aankondiging zodat er tijd is om rekening te houden met de planning voor schooljaar 2019-2020. Denk hierbij aan overleg met je vaksectie, de algemene jaarplanning van je school, de planning van de scholingsactiviteiten van je school en aan overleg met de schoolleiding en/of leidinggevende.

Tevens willen we je attenderen op het volgende: Uitgaande van de laatste cao-bepalingen VO kan een personeelslid, in overleg met de schoolleiding, zelf bepalen hoe de studie-uren voor een schooljaar in te zetten. Dat geldt ook voor het studiebudget. Dus er kan gebruik gemaakt worden van zowel studie-uren als studiebudget voor het schooljaar 2019-2020 om deel te nemen aan deze reis. Raadpleeg hiervoor de cao VO.

Aanmelden informatiebijeenkomst
Via onderstaand formulier kun je je aanmelden voor de informatiebijeenkomst.
Die avond geven we uitgebreide informatie over het reisprogramma, de kosten, de praktische zaken en is er voldoende ruimte voor het stellen van al je vragen.
Voor specifieke vragen kun je alvast contact opnemen met Jolanda Vriend onder vermelding van: interesse studiereis 2020. Lees hier over de reis van 2018-2019.

De inschrijving is gesloten!