Juliette van Seventer

Juliette van Seventer

Projectleider PAL en profielwerkstuk.nl 

Vanaf januari 2024 versterk ik het team van Bètapartners. Ik heb een achtergrond in de Neurowetenschappen en in de Filosofie & bio-ethiek. Hoewel ik al snel wist dat ik zelf geen onderzoeker wil zijn, blijf ik graag van dichtbij betrokken bij de wetenschap. Ik heb daarom de afgelopen jaren onder andere ervaring opgedaan binnen de wetenschapscommunicatie en outreach. Nu ga ik met veel plezier aan de slag op de projecten Persoonlijk Assistent van de Leraar (PAL) en Profielwerkstuk.nl. In mijn vrije tijd ben ik graag met vrienden en ik houd van lekker eten en drinken, lezen en wandelen. Ook ga ik graag op reis; mijn laatste grote avontuur op dat gebied was een reis van 4 maanden door Europa met mijn vriend en ons zelfgebouwde camperbusje.