Juultje Kok

Juultje Kok

Vaksteunpuntcoördinator Wiskunde

Vaksteunpuntcoördinator wiskunde

“What other job puts you in such close contact with people and ideas – not just one or the other, but both of them, constantly?”

Deze quote komt van een blog van Ben Orlin en vat goed samen wat ik mooi vind aan het werken als wiskunde docent. Waar ik van tevoren enige twijfels had of ik de rijkheid, creativiteit en schoonheid van wiskunde die ik op de universiteit had ervaren wel echt kon overbrengen als ik de abc-formule zou moeten uitleggen, kwam ik er op de lerarenopleiding achter dat dat heel goed zou kunnen. Vakdidactiek bleek een tot dan toe onontdekte passie van mij te zijn.

Maar toen ik bijna klaar was, begon met de eerste corona lockdown een aantal tropenjaren voor het onderwijs. Een extra grote uitdaging voor een net beginnend docent. Nu we weer in rustiger vaarwater zitten, wilde ik graag weer meer energie besteden aan mijn ontwikkeling als docent. En des te beter dat ik dat vanuit deze functie kan delen met anderen. Ik kijk ernaar uit om ook op deze manier mensen en ideeën samen te brengen!

Heb je een leuk idee of vraag? Neem vooral contact met mij op!