Collegetour Kennemerland

Over deze Collegetour

Deze Collegetour wordt georganiseerd door Rianne Liefting/Teun van der Kroef (Eerste Christelijk Lyceum), Jack Tempel (Jac. P. Thijsse College) en Louise Rijnierse (Bonhoeffercollege). Deze docenten hebben contact gezocht met bedrijven en samen met de bedrijven interessante programma’s voor hun leerlingen samengesteld. De Collegetours bestaan uit een presentatie en een actief deel bij een bedrijf, zoals een rondleiding of een opdracht. Alleen leerlingen van één van de bovengenoemde scholen kunnen deelnemen aan deze Collegetour; inschrijven gaat via de docent van jouw school.

De collegetours

In 2023-2024 staan de volgende Collegetours gepland:

 

WanneerWat

Waar

Vrijdag 1 maart 2024Automating the world of 3D Profiling!HGG, Wieringerwerf
Woensdag 17 april 2024

Meten met licht

Photonfirst, Alkmaar

 

Meer Collegetours volgen in de loop van het schooljaar.

Meer weten?

Ben je een leerling?
Neem dan contact op met de docent van jouw school: Rianne Liefting/Teun van der Kroef (Eerste Christelijk Lyceum), Jack Tempel (Jac. P. Thijsse College) en Louise Rijnierse (Bonhoeffercollege).

 

Ben je een docent?
Wil je meer informatie over deze Collegetour? Of heb je interesse om deel te nemen aan deze Collegetour, of om een nieuwe Collegetour te ontwikkelen? Stuur dan een e-mail naar Melanie Rosenhart (Bètapartners, projectleider Collegetours).