Maarten-Harm Verburg

Maarten-Harm Verburg

Projectleider PAL en profielwerkstuk.nl
Heb je wel eens nagedacht over de processen die plaatsvinden bij het koken van een ei, bakken van een pannenkoek of bij de werking van een computer? Hoewel niet iedereen zich het realiseert, staat wetenschap dicht bij ieders dagelijks leven. Tijdens mijn studie scheikunde aan de Universiteit Utrecht, de master Science Education en Communication en de eerstegraads lerarenopleiding scheikunde, heb ik kennis kunnen opdoen en kon ik dit delen met een groter publiek. Zelf voor de klas staan gaat zeker weer gebeuren, maar momenteel ben ik binnen Bètapartners projectleider bij het Project Persoonlijk Assistent van de Leraar (www.palvoordeklas.nl). Daarnaast leid ik het project voor een landelijk platform Profielwerkstuk. Buiten mijn werk maak ik veel gebruik van Interrail (treinreizen), bak ik regelmatig en leg ik mijn leven vast op foto’s.