Marleen van der Meer

Marleen van der Meer

Projectleider Leerlingenactiviteiten VU

Marleen

Vanuit Bètapartners verzorg ik de aansluitingsactiviteiten voor leerlingen voor de verschillende bèta-opleidingen op de Vrije Universiteit. Denk aan hulp bij het profielwerkstuk, een cursus literatuur zoeken of een masterclass om je te verdiepen in het brein. Ik weet nog dat ik het kiezen van een opleiding heel lastig vond, omdat ik veel te veel richtingen interessant vond. Uiteindelijk werd het voor mij neurobiologie. Heel leuk dat ik nu de brede wetenschap kan belichten voor een nieuwe generatie studenten, en hier zelf stiekem ook steeds iets van leer. Zo ben ik mij nu bijvoorbeeld aan het verdiepen in de wereld van datascience. Als ik niet aan het werk ben, dan teken of schilder ik graag, ben ik buiten of eet ik pizza’s.