Masterclasses in onderzoek

Masterclass Dynamic Earth

Afbeelding met persoon, kleding, ambachtsman, Voedselverwerking Automatisch gegenereerde beschrijvingDe Aarde lijkt een dode planeet, maar ineens vindt er dan weer een grote aardbeving plaats met helaas veel schade en slachtoffers. Waarom is dat zo complex dat geologen een beving niet tijdig kunnen voorspellen? Hoe hangen aardbevingen samen met bewegingen van platen, spanning in de aardkorst en de vorming van gebergten of juist dalende gebieden? Na een inleiding over aardbevingen en plaattektoniek, ga je zelf aan de slag in het lab door met zand te experimenteren om beter te begrijpen wat er gebeurt als platen langs, tegen of uit elkaar bewegen. Een beetje sneller dan in het echt, dat wel…

Deze masterclass sluit aan bij de opleiding Aardwetenschappen en bestaat uit 25 studielastuur.

Om het certificaat te behalen dat gekoppeld is aan deze Masterclass, is het van belang dat je alle bijeenkomsten aanwezig bent en een eindpresentatie geeft. Indien niet aan deze voorwaarden voldaan wordt kan het certificaat helaas niet worden verstrekt.

Data en tijden

 • Dinsdag 16 april: 14:00-16:00 uur
 • Donderdag 25 april: 13:00-17:00 uur
 • Donderdag 16 mei: Eindpresentatie 13:00-15:00 uur

 

Bij niet aanwezig zijn zonder geldige reden wordt een no-show fee van €50 gerekend.

Meld je nu aan!

 

LET OP: Er waren technische problemen met het aanmeldformulier. Na je aanmelding hoor je meteen een bevestiging te ontvangen. Indien dit niet gebeurd is, verzoeken we je om het aanmeldformulier weer in te vullen. De problemen zijn inmiddels opgelost. Mocht je nog problemen ondervinden, mail dan bureau@betapartners.nl. Excuses voor het ongemak.

 

 • Gegevens leerling

 • Voor noodgevallen
 • Factuurgegevens

  LET OP: De school wordt gefactureerd voor deelname. – Deelname is gratis als jouw school lid is van Bètapartners, voor overige leerlingen €75 - Bij annulering binnen een week of een no-show, wordt de activiteit wél gefactureerd: €50 voor Bètapartners leerlingen en €75 voor niet-Bètapartners leerlingen. – Zorg dat je vooraf goedkeuring hebt m.b.t. de betaling van de factuur. – Geef hieronder de naam en contactgegevens van de persoon die verantwoordelijk is voor de betaling van de factuur (bijv financiële medewerker school)
 • Privacyverklaring

  In deze Privacyverklaring staat beschreven hoe Bètapartners jouw persoonsgegevens verwerkt. Deze Privacyverklaring heeft betrekking op persoonsgegevens die jij aan ons verstrekt of die wij via onze website(s) verkrijgen. Zie https://www.betapartners.nl/privacy/ voor de voorwaarden.