Masterclasses, Profielwerkstukbegeleiding en Workshops

In verband met de coronamaatregelen, kunnen helaas niet alle activiteiten doorgaan. Zie hieronder ons aanbod van (online) activiteiten.

Masterclasses

Voor leerlingen worden twee keer per jaar verschillende masterclasses aangeboden voor leerlingen die zich graag willen verdiepen in een aangeboden onderzoeksonderwerp en kennis willen maken met de universiteit. Deze vinden plaats in het najaar (okt-dec) voor 5 en 6 VWO, en in het voorjaar (mrt-mei) voor 4 en 5 VWO. Een masterclass bestaat meestal uit een inleidende presentatie, een verdiepende opdracht, een practicum en een eindpresentatie. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Marleen van der Meer.

Zie hieronder voor het actuele aanbod:

Profielwerkstukbegeleiding

Voor leerlingen wordt een keer per jaar profielwerkstukbegeleiding aangeboden voor verschillende thema’s. Deze 3-daagse begeleiding vindt plaats in het najaar (okt-jan) voor 5 HAVO en 6 VWO. Een 3-daagse profielwerkstukbegeleiding bestaat uit een inleidende dag met lezing, een onderzoeksdag en een eindpresentatie. Daarnaast is het mogelijk om verschillende workshops te volgen, zie hieronder voor het aanbod. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Marleen van der Meer, Charlotte Clarijs of Melanie Rosenhart.

Zie hieronder het actuele aanbod:

Workshops

Voor leerlingen worden er in het schooljaar meerdere workshops gegeven. Sommige workshops die worden aangeboden kunnen van toepassing zijn voor je profielwerkstuk.

Zie hieronder het actuele aanbod: