Materialenmarkt resultaat

Zoek en Filter

  • Vak

Zoekresultaten Materialenmarkt

(terug naar hoofdpagina Materialenmarkt)

Found 56 Results
Page 1 of 6

Masterclass Quantum (online)


In deze masterclass vertellen wetenschappers wat quantumfysica inhoudt en hoe kennis hierover in de maatschappij kan worden toegepast.

15 september 2020


Nascholing begeleiding onderzoeks-PWS


In deze cursus wordt enerzijds gewerkt aan het aanscherpen van de eigen onderzoeksvaardigheden en anderzijds besteden we aandacht aan de manier waarop leerlingen begeleid kunnen worden.

3 oktober 2019


Online: Het programmeerbare web


In deze bijeenkomst behandelen we aan de hand van enkele voorbeelden de principes van REST-APIs. Daarna gaan de deelnemers zelf aan de slag met een aantal Python-scripts voor het besturen van toepassingen.

29 september 2020


Online sessie: Relevant projectonderwijs door samenwerken met Jane Goodall / Globe / Erasmus+


Drie organisaties (Jane Goodall, Globe en Erasmus+) laten in deze bijeenkomst zien hoe ze de school kunnen ondersteunen met interessant lesmateriaal, inspiratie en hun netwerk.

16 januari 2020


Een goede onderzoeksleerlijn


Tijdens deze bijeenkomst willen we onze ervaringen op het Comenius met je delen en je uitnodigen mee te denken over hoe goed onderzoek in de in de bètarichting het beste uitgevoerd kan worden.

1 oktober 2020


Online sessie: Wat heb je geleerd en wat neem je mee van lesgeven in Coronatijd?


Wil jij ook bijpraten met scheikundecollega’s? We wisselen ervaringen, ideeën en lesmateriaal uit, en ook praten we over wat het vaksteunpunt voor jullie kan beteken in het komende schooljaar.

29 juni 2020


Masterclass Chaos en Dynamica (online)


Tijdens deze masterclass ga je je verdiepen in het concept chaos. Veel dynamische systemen vertonen chaos, en daardoor zijn voorspellingen maken lastig. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het weer. Ga zelf op een wiskundige manier hiermee puzzelen!

12 september 2018


Vakbijeenkomst: De chemie in West-Afrikaanse textiel


Door een lezing en zelf verven krijg verdiepen we ons in de productie van deze kleurige lappen die in Nederland gemaakt worden voor de Afrikaanse markt.

6 januari 2020


Masterclass Het Bijzondere Brein (online)


Tijdens deze masterclass ga je je verdiepen in een aantal vormen van hersenonderzoek. Je krijgt de kans om in echte hersenen te kijken naar de verschillende functionele gebieden.

1 september 2016


Masterclass Big Data Sciences (online)


Masterclass voor 5 en 6 vwo leerlingen die zich willen verdiepen in Big Data voor de vakken wiskunde en informatica

10 juli 2015


Page 1 of 6