Miranda Overbeek

Miranda Overbeek

Projectleider Collegetours en Communicatie
Hoe zit een gezond lichaam in elkaar, wat kan er mis gaan en hoe kan je dit voorkomen en genezen? Dat vind ik fascinerend, vandaar mijn bacheloropleiding ‘Biomedische Wetenschappen’. Omdat ik het ook geweldig vind om te schrijven, heb ik daarna de masteropleiding ‘Communicatie en Educatie van de Natuurwetenschappen’ gedaan. Tijdens mijn studie heb ik ook een passie ontwikkeld voor educatie, waardoor ik na mijn studie zowel in de communicatie als educatie beland ben. Zo heb ik onder andere negen jaar bij het Freudenthal Instituut gewerkt als projectleider en communicatiemedewerker. Bij Bètapartners houd ik mij vooral bezig met bedrijven via de Collegetours en met communicatie (o.a. de Bètapartners nieuwsbrief), en daarnaast werk ik als communicatiemedewerker bij OPeRA (OnderwijsPartners Regio Amsterdam). Tot slot: mijn hobby’s zijn badminton, wandelen, tekenen en schilderen!