Nieuwe vaksteunpuntcoördinator TOA’s: Paul Dolk

De meeste actieve TOA’s zullen onze nieuwe VSP TOA al wel eens ergens tegenkomen zijn, want deze praktijkdocent is al jaren betrokken bij ons netwerk. Paul gaat op korte termijn de TOA voor TOA dag organiseren, mail hem met suggesties!

Paul stelt zich aan jullie voor:

“Per december/januari ben ik gestart als TOA vaksteunpuntcoördinator, alwaar ik Jolanda Vriend opvolg. Ik heb na mijn middelbare school (VWO) een metaalopleiding gevolgd en ben daarna in 1984 gaan werken als natuurkunde-amanuensis aan de Vrije Leergangen, de toenmalige lerarenopleiding VlVu te Diemen. Nadat die lerarenopleiding werd opgeheven heb ik diverse ondersteunende functies gehad in ICT en media. Inmiddels werk ik alweer een aantal jaren als praktijkdocent bij de opleiding Medisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken (MBRT) van Inholland Haarlem; in feite ben ik de TOA van deze opleiding ;-).

Mijn lijfspreuk is: “Klompen in de klei, oog op de hemel en het hart bij het onderwijs!”
Die hemel verwijst naar mijn hobby sterrenkunde.
Velen zullen mij wel kennen van de TOA-maillijst toa_poa@yahoogroups.com waar ik lid van ben. Ik zie ernaar uit om jullie vanuit Betapartners te kunnen ondersteunen.”

 

06-jan-2020