Collegetour Noordkop

Over deze collegetour

Deze Collegetour wordt georganiseerd door Isha van Marle (Martinuscollege), Floral van Golen, Kitty Neefjes (Oscar Romero), Armando Swart (Regius College) en Christiaan Vriend (RSG Wiringherlant). Deze docenten hebben contact gezocht met bedrijven en samen met de bedrijven interessante programma’s voor hun leerlingen samengesteld. De Collegetours bestaan uit een presentatie en een actief deel bij een bedrijf, zoals een rondleiding of een opdracht. Alleen leerlingen van één van de bovengenoemde scholen kunnen deelnemen aan deze Collegetour; inschrijven gaat via de docent van jouw school.

De collegetours

In 2021-2022 staan de volgende Collegetours gepland:

 

WanneerWatWaar
2 juni 2022Van laboratorium tot productielijn: hoe maak je van kunststofkorrels een infuuszakje?Renolit, Enkhuizen
15 juni 2022Elektronica wordt echt niet alleen maar in China gemaaktProtonic Holland, Zwaag
21 juni 2022Zonne-energie en biomassaTNO, Petten

 

Meer Collegetours volgen in de loop van het schooljaar.

Meer weten?

Ben je een leerling?

Neem dan contact op met de docent van jouw school: Isha van Marle (Martinuscollege), Floral van Golen of Kitty Neefjes (Oscar Romero), Armando Swart (Regius College) of Christiaan Vriend (RSG Wiringherlant).


Ben je een docent?

Wil je meer informatie over deze Collegetour? Of heb je interesse om deel te nemen aan deze Collegetour, of om een nieuwe Collegetour te ontwikkelen? Stuur dan een e-mail naar Melanie Rosenhart (Bètapartners, projectleider Collegetours).

Met dank aan: