Collegetour Noordkop

Over deze collegetour

Deze Collegetour wordt georganiseerd door Ischa van Marle (Martinuscollege), Floral van Golen (Oscar Romero), Armando Swart (Regius College) en Christiaan Vriend (RSG Wiringherlant). Deze docenten hebben contact gezocht met bedrijven en samen met de bedrijven interessante programma’s voor hun leerlingen samengesteld. De Collegetours bestaan uit een presentatie en een actief deel bij een bedrijf, zoals een rondleiding of een opdracht. Alleen leerlingen van één van de bovengenoemde scholen kunnen deelnemen aan deze Collegetour; inschrijven gaat via de docent van jouw school.

De collegetours

In 2023-2024 staan deze Collegetours gepland:

 

WanneerWatWaar
24 april 2024Elektronica wordt echt niet alleen maar in China gemaaktProtonic Holland, Zwaag
30 mei 2024Krijg de smaak te pakken!Enza Zaden, Enkhuizen

 

Meer Collegetours volgen in de loop van het schooljaar.

Meer weten?

Ben je een leerling?

Neem dan contact op met de docent van jouw school: Ischa van Marle (Martinuscollege), Floral van Golen (Oscar Romero), Armando Swart (Regius College) of Christiaan Vriend (RSG Wiringherlant).


Ben je een docent?

Wil je meer informatie over deze Collegetour? Of heb je interesse om deel te nemen aan deze Collegetour, of om een nieuwe Collegetour te ontwikkelen? Stuur dan een e-mail naar Melanie Rosenhart (Bètapartners, projectleider Collegetours).