TOA

TOA

Aanstaande 20 mei van 12.00 – 14.00 uur vindt volgende, reeds eerder aangekondigde zoommeeting plaats met als onderwerp het mogelijk tot stand brengen van één of meer TOA-Ontwikkel-Teams voor in het komend schooljaar. Dit naast het reguliere aanbod uit het vaksteunpunt TOA van Bètapartners. De ontwikkelteams worden in samenwerking met de NVON opgezet. In Twente is er de laatste jaren een stevige structuur van een TOT tot stand gekomen en daar maken wij gebruik van.

Het TOA-kernteam is een paar keer bij elkaar geweest om het programma in te vullen. Aan bod na een aantrekkelijke binnenkomer komt het volgende:

  • Het verhaal van de totstandkoming en van de ervaringen tot nu van het ToaOntwikkelTeam Twente door Henriette Klein Bluemink.
  • De mogelijkheden, procedure en voorwaarden om aan zo een team in schooljaar 21-22 mee te doen.
  • In groepjes (wellicht per vak) met elkaar uitwisselen of men hier aan mee zou willen doen en mogelijke onderwerpen die aan bod zouden kunnen komen bespreken.
  • Plenair verslag doen vanuit de (vak)groepjes.

Het geheel wordt gelardeerd met flitsjes uit kabinetten van collega’s om warm te lopen voor de maandelijkse collegiale ontmoetingen binnen een TOT  bij elkaar op school.

In juni komt er een (on-line)meeting met degenen die aangeven aan een TOT mee te willen doen.

Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden.

14:00 – 14:05: inloop en begroeting

14:05 – 14:15: agenda

14:15 – 14:45: twee virtuele rondleidingen

14:45 – 15:15: in groepjes ideeën uitwisselen

15:15 – 15:45: resultaten presenteren

15:45 – 16:00: afsluiting en tot ziens

De inschrijving is gesloten.