Oproep: Leuke bètalessen gezocht voor internationaal Science on Stage festival 2019 in Cascais, Portugal

Science on Stage is een Europees initiatief waarbij docenten uit het primair en secundair onderwijs eens per twee jaar op een internationaal festival hun leukste en beste lesidee binnen de bètavakken mogen presenteren én geïnspireerd door 400 andere docenten terugkomen.

De voorselectie voor het eerstkomende Europese festival (31 oktober t/m 3 november 2019 in Cascais, Portugal) vindt plaats tijdens het nationale evenement 7 februari 2019 (16.00-21.00 uur) op de Universiteit Utrecht. Onder genot van een hapje en een drankje presenteren alle docenten deze dag hun lesideeën aan elkaar. Een jury zal bepalen welke zeven projecten gratis (accommodatie-, conferentie- en verblijfskosten worden vergoed) naar het internationale festival mogen. We zoeken leuke werkvormen, practica, projecten, het maakt niet uit, als het maar gelinkt is aan de bètavakken.
Inschrijven kan via het inschrijfformulier op https://science-on-stage.nl/. Meer informatie over de eerdere festivals vinden jullie op www.science-on-stage.eu of op de Facebookpagina van Science on Stage Nederland www.facebook.com/scienceonstageNL.

Bij vragen mogen jullie mailen naar Robert Tatsis; r.tatsis@vova.nl.

18-dec-2018