Profielwerkstukbegeleiding

Profielwerkstukbegeleiding: Forensisch DNA-onderzoek

Houd jij je profielwerkstuk over forensisch DNA-onderzoek, maar is het DNA-onderzoek niet uit te voeren op jouw eigen school? Geef je dan op voor de meetdag op 12 oktober 2023 (tijd en datum volgt). Op deze dag leer je meer over forensisch DNA-onderzoek en kan je je een DNA-profiel van het TAS2R38 gen maken uit eigen speeksel (niet met meegebracht DNA*).

*Let op: DNA-onderzoek wordt niet met meegebracht DNA uitgevoerd wegens Wet bescherming persoonsgegevens.

 

Meetdag
12 oktober 2023 (09:00-17:00) locatie: Universiteit van Amsterdam

In dezelfde week wordt ook de literatuurworkshop gegeven. Tijdens de literatuurworkshop leer je de basisvaardigheden die nodig zijn om bronnen (waaronder wetenschappelijke artikelen) te vinden, te beoordelen, te lezen en ze te gebruiken in bijvoorbeeld een verslag.

Let op: Aanmeldingen sluiten 26 september!

Op het inschrijfformulier word je gevraagd naar je motivatie. Bij onvoldoende motivatie kunnen we toelating ontzeggen.

Deelnemers: max. 5 groepjes. Deelnemen kan individueel of per groepje. Via onderstaand formulier kun je aangeven of en met wie je gaat samenwerken.

  • Deelnemergegevens

  • Upload een motivatie voor deelname. Geef daarnaast in het kort aan wat je eerste idee is voor het onderzoek (globale opzet + vraag). Één motivatie van minimaal 100 woorden per groepje.
    Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  • Factuurgegevens

    LET OP: De school wordt gefactureerd voor deelname. – Deelname bedraagt €75 per leerling of €50 per leerling als je school lid is van de Bètapartners – Zorg dat je vooraf goedkeuring hebt m.b.t. de betaling van de factuur. – Geef hieronder de naam en contactgegevens van de persoon die verantwoordelijk is voor de betaling van de factuur (bijv financiële medewerker school) – Bij een no-show, wordt de activiteit wel gefactureerd.
  • Privacyverklaring

    In deze Privacyverklaring staat beschreven hoe Bètapartners jouw persoonsgegevens verwerkt. Deze Privacyverklaring heeft betrekking op persoonsgegevens die jij aan ons verstrekt of die wij via onze website(s) verkrijgen. Zie https://www.betapartners.nl/privacy/ voor de voorwaarden.