Said el Haidouri

Said el Haidouri

Vaksteunpuntcoördinator natuurkunde

Al twintig jaar geef ik met veel plezier wiskunde, natuurkunde en nlt. Ik geef les op het Comenius College in Hilversum en de meeste van deze lessen geef ik in de bovenbouwklassen, o.a. examenklassen.

Naast lesgeven heb ik gewerkt aan verschillende projecten en ontwikkelingen:
Natech voor de onderbouw waarin natuurkunde en techniek geïntegreerd zijn; het opzetten van een nieuw vak Comenius in Science (CiS) over onderzoeken en ontwerpen; en het organiseren van excursies en werkweken, zoals een werkweek naar CERN in Genève. Ook heb ik meegewerkt aan het ontwikkelen van de nlt-module dynamische modellen voor havo.

Voordat ik met het onderwijzen ben begonnen, heb ik gewerkt als Software Engineer bij Lucent. Mijn werk bestond uit definitie, ontwerp, implementatie en verificatie van software functies voor mobiele telefonie toepassingen in het openbare communicatienetwerk van grote operators.

Verder woon ik in Almere. Mijn vrije tijd gebruik ik om te koken, zwemmen, wandelen en met mijn kinderen op pad te gaan.

Ik heb gigantisch veel zin om als vaksteunpuntcoördinator natuurkunde bij Bètapartners aan de slag te gaan en de start is me in ieder geval super goed bevallen!