Leskisten

Bijzondere lesmaterialen voor gebruik in de klas

Leskist: Sportprestatie

De NLT-module sportprestatie staat bol van de lessuggesties. Met de Leskist Sportprestatie voor bovenbouw havo en vwo kunnen leerlingen metingen verrichten aan het sportende lichaam. Zo bevat de Leskist onder andere een aantal professionele krachtmeters, oximeters en spirometers, maar ook een hogesnelheidscamera en geavanceerde tracking software waarmee bewegingen automatisch geanalyseerd kunnen worden. In de kist worden vijf uitgewerkte practica meegeleverd, waarmee een hele klas tegelijkertijd aan het werk kan. De kist leent zich goed voor de vakken NLT, biologie en natuurkunde. Daarnaast is de Leskist uitermate geschikt voor allerlei andere activiteiten en onderzoeken, bijvoorbeeld in het kader van een profielwerkstuk. De Leskist is ontwikkeld door onderwijsbureau De Praktijk in opdracht van Bètapartners.

Bijlagen

Leskist 1 Laptops en LabQuest

Leskist 2 Hart, longen en spieren

Leskist 3 Krachtversnelling

Leskist 4 Hogesnelheid

Reserveren

Lees onderstaande instructies goed door vóór het maken van een reservering

Leskist reserveren

 • Klik op een maandag om een begindatum te selecteren en vervolgens op een vrijdag om een einddatum te selecteren voor je reserveringsperiode. (Alle reserveringen beginnen dus op maandag en eindigen op vrijdag)
 • De minimale reserveringsperiode is één werkweek, de maximale periode is drie werkweken.
 • Het is niet mogelijk de Leskist in het weekend op te halen of terug te brengen!
 • Vul na het selecteren van de periode je gegevens in op het formulier
 • Lees de voorwaarden en vink aan dat je akkoord bent
 • Klik op ‘Verzenden’.
 • Je ontvangt een geautomatiseerde bevestigingsmail van de reservering.

Leskist ophalen en terugbrengen

 • Neem, nadat je de geautomatiseerde bevestiging hebt ontvangen, minimaal 5 werkdagen van tevoren contact op om een afspraak te maken voor het ophalen en retourneren van de Leskist.
 • Afspraken kunnen alleen in overleg gepland worden, en zijn pas na persoonlijke bevestiging definitief
 • Afspraken vallen altijd op een werkdag tussen 9 en 16 uur
 • De afhaal- en retourneer locatie is Science Park 904 in Amsterdam
Kalender word geladen......
- Beschikbaar
14
- Gereserveerd

Voornaam*:

Achternaam*:

Email*:

School*:

Telefoon*:

Straat en huisnummer*:

Postcode*:

Plaats*:

 Ik ga akkoord met de volgende voorwaarden: Namens de school verklaar ik dat de school vanaf het moment van ophalen verantwoordelijk is voor de kist en de inhoud hiervan totdat de Leskist is teruggebracht. Na inlevering van de Leskist wordt deze gecontroleerd. Eventueel ontstane schade aan de kist en/of de inhoud en/of vermissing van onderdelen uit de Leskist zullen worden verhaald op de school. Bètapartners is niet verantwoordelijk voor letsel en/of schade voortkomend uit het gebruik van de materialen behorend bij de Leskist. Gebruik van de materialen geschiedt op eigen verantwoordelijkheid van de school.