Terugblik Afronding masterclasses VU 14 juni 2024

Terugblik Afronding masterclasses VU 14 juni 2024

Vrijdag 14 juni was het dan eindelijk zover: de eindpresentaties van de masterclasses op de VU! Ieder voor- en najaar sluiten de leerlingen de masterclasses af met een posterpresentatie op de wetenschappelijke postermarkt. Dit voorjaar kwamen de leerlingen van de masterclasses Het Bijzondere Brein, Big Data Sciences en Chaos & Dynamica in actie. De leerlingen presenteerden in een tweetal rondes hun poster aan medeleerlingen en docenten, waar ze het publiek mochten meenemen in hun gedragsonderzoek, data-analyse en zelfgemaakte ‘fractal’.

Ook werd er een winnaar met de beste poster uitgekozen. Met een 8,7 gemiddeld was de groep van Marwa, Kamal-Preet en Emilie de winnaar van deze masterclass ronde. Hun data-analyse en poster over factoren die invloed hebben op het geven van fooi in restaurants was erg goed en werd hoog beoordeeld.

Met alle presentaties en een grote opkomst (zowel leerlingen, ouders, broertjes en zusjes, docenten van hun middelbare school als docenten van de masterclasses waren aanwezig) was dit een heel geslaagde middag en kijken wij uit naar de volgende editie!

Interesse om deze masterclasses ook bij te wonen, of ken je iemand die hier interesse in heeft? In het najaar van 2024 organiseren wij wederom deze masterclasses! Hou onze website in de gaten.