TOA

TOA Netwerk

Het TOA Netwerk brengt TOA’s met elkaar in contact om de onderlinge uitwisseling van expertise en materialen te bevorderen. Jolanda Vriend is coördinator van het netwerk. Je kunt contact met haar opnemen als je vragen of ideeën hebt.

Aanbod voor TOA’s

Het aanbod van Bètapartners Academie is in eerste instantie gericht op HAVO/VWO bètadocenten en hun leerlingen. Een deel van de materialen en activiteiten in ons les- en activiteitenaanbod is ook of speciaal geschikt voor TOA’s. Denk bijvoorbeeld aan leskisten of lesbrieven die gebruikt kunnen worden tijdens practica in het lab. In veel gevallen zijn de vakspecifieke nascholingen en netwerkbijeenkomsten die door de vaksteunpunten worden aangeboden ook voor TOA’s toegankelijk.

Zelf lesmaterialen delen

In de projectetalage kunnen TOA’s en docenten zelf materialen delen met collega’s. Je kunt het aanbod in ‘Materialenmarkt’ vinden in het zoek- en filterbalk op deze pagina.

Niveau

De materialen en activiteiten van Its Academy worden aangeboden en mogelijk gemaakt door de Vrije Universiteit Amsterdam, de Universiteit van Amsterdam, de Hogeschool van Amsterdam en Hogeschool InHolland. Dit betekent dat het aanbod bedoeld is voor HAVO en VWO leerlingen, en doorgaans niet geschikt is voor het VMBO. De website techniektalent.nu richt zich wel op deze doelgroep.

TIP! Denk eraan dat klassikale activiteiten en lesmaterialen vaak onder de doelgroep ‘leerlingen’ staan. En vergeet niet onder de doelgroep ‘docenten’ te kijken voor professionaliseringsactiviteiten.

 

  • Altijd op de hoogte?

    Wil je op de hoogte blijven van al onze activiteiten en relevante ontwikkelen in je vakgebied? Meld je dan nu aan voor onze mailinglist