TOA

Steunpunt TOA

Paul Dolk

De steunpuntcoördinatoren Paul Dolk en Hein Bruijnesteijn brengen TOA’s met elkaar in contact om ideeën, ervaringen en uitgewerkte practica en demo’s uit te wisselen. Ervaren en onervaren TOA’s uit ons netwerk nemen met veel plezier deel. 

 

Activiteiten

  • TOA-Treffens: maandelijkse online bijeenkomsten met open deelname
  • TOA Ontwikkel Team: samen ontwikkelen van practica en demo’s in een vast team. In september / oktober kun je instromen. 
  • TOA’s voor TOA’s bijeenkomsten: mini-conferenties met workshops en demo’s
  • Vakbijeenkomsten: ook TOA’s kunnen aansluiten bij de bijeenkomsten die door de andere vaksteunpuntcoördinatoren worden georganiseerd, zie daarvoor de jaarplanning.

 

Ondersteuning voor lessen

Via Bètapartners is ook materiaal voor experimenten beschikbaar, leskisten en PWS-kits. Daarnaast zijn de Science labs ook voor TOA’s interessant. Je vindt deze onder leerlingenactiviteiten.

 

Je kunt contact met de steunpuntcoördinatoren opnemen als je vragen of ideeën hebt. 

Vakinhoudelijke activiteiten TOA
12-09-2022:

TOA Ontwikkel Team 2022-2023

Het komende jaar gaan we door met het TOA Ontwikkel Team (TOT) voor de regio Noord-Holland / Flevoland. Dit TOT is afgelopen jaar gestart en is bedoeld voor Toa’s die aan hun professionalisering willen werken samen met collega’s van andere scholen. We ontwikkelen mooie demo’s, leerzame practica en denk over de begeleiding van leerlingen bij het uitvoeren van experimenten. Doe je mee? Is dit iets voor een Toa op jouw school? Lees verder →

Vakoverstijgende activiteiten TOA

Geen berichten gevonden.