University Maker Camp: Design your future

University Maker Camp is een nieuw kleinschalig programma dat vanaf het einde van de zomervakantie t/m de herfstvakantie loopt, waarbij jij als middelbare scholier het leven als student op Amsterdam University College (AUC) kan ervaren. Het programma omvat lab tours, creatieve design workshops en de mogelijkheid om jouw eigen carrière ambities te verkennen. Tijdens de activiteiten en excursies word je door een internationale groep van AUC bachelorstudenten begeleid, veel van de activiteiten en communicatie zal dus ook in het Engels zijn.

Het programma begint met een mini-zomerkamp van 16 t/m 18 augustus, van 10.00-16.00 op Amsterdam University College (Science Park 113, video tour). Na het mini-zomerkamp houd je contact met de andere deelnemers en de AUC studenten door tweewekelijkse excursies en brainstormsessies, gevolgd door nog een mini-kamp en festival tijdens de herfstvakantie. Tijdens deze tweede fase, ga je in teams met andere deelnemers aan de slag met het designen en realiseren van projecten die met jouw eigen academische interesses te maken hebben. Het University Maker Camp programma zal eindigen met een festival gevuld met inspirerende activiteiten, gastsprekers en presentaties van de projecten van de deelnemende scholieren.

Het programma is bedoeld voor scholieren die nu (schooljaar 2020-2021) in 3-5 vwo of 3-4 havo zitten, scholieren met alle verschillende vakkenpakketten zijn welkom. Deelname aan het programma is helemaal gratis en lunch zal geregeld worden tijdens de mini-kampen. Wij moedigen ook  toekomstige eerstegeneratiestudenten aan om zich aan te melden.

  • Ben jij geïnteresseerd in meerdere vakken?
  • Vind jij het moeilijk om te kiezen tussen verschillende universitaire studies en carrièremogelijkheden?
  • Zouden jij en jouw vrienden het leuk vinden om het studentenleven te ontdekken aan de hand van activiteiten en excursies, begeleid door bachelorstudenten van Amsterdam University College?
  • Wil jij een certificaat van deelname aan een Engelstalig pre-university programma op jouw CV kunnen zetten?

Geef je dan op voor het University Maker Camp en begin met het ontwerpen van jouw toekomst!

Heb jij vragen? Wil je meedoen? Meld je aan via dit formulier!

24-jun-2021