Vakbijeenkomsten / Online sessie /

Rondetafelgesprek – leerlijn duurzaamheid bij nlt

VB leerlijn duurzaamheid bij nltWil je aan de slag met een doorlopende leerlijn duurzaamheid bij jou op school? Dan zijn deze online rondetafelgesprekken rond het thema leerlijn duurzaamheid iets voor jou. Elkaar inspireren en met elkaar aan de slag staat hier centraal. We gaan kijken welke aspecten passen bij de individuele scholen en hoe we het aanbod van de huidige modules kunnen gebruiken voor een gefundeerde leerlijn aangepast op jouw individuele school.

Waar nodig kijken we welke aspecten we missen en of we verdiepende opdrachten nodig hebben die de nlt modules aanvullen.

We vragen als deelnemer van jou, dat je:

1] Een actieve bijdrage aan de sessies levert.

2] Uitwerkt hoe de leerlijn binnen jouw school ingepast zou kunnen worden.

3] Bereid bent om bij te dragen aan het maken van verdiepende opdrachten.

Gedurende het schooljaar 23-24 zullen we twee keer online bijeenkomen op de donderdagmiddag en tussen de bijeenkomsten door werk je op je eigen school dingen uit. Voorafgaand aan de eerste bijeenkomst zal ik je een inventarisatieformulier toesturen om zicht te krijgen waar de verschillende deelnemende scholen nu al staan.

De eerste bijeenkomst is op 7 maart online van 15.30 tot 17.00. De tweede bijeenkomst plannen we gezamenlijk.

 

LET OP: Er waren technische problemen met het aanmeldformulier. Na je aanmelding hoor je meteen een bevestiging te ontvangen. Indien dit niet gebeurd is, verzoeken we je om het aanmeldformulier weer in te vullen. De problemen zijn inmiddels opgelost. Mocht je nog problemen ondervinden, mail dan bureau@betapartners.nl. Excuses voor het ongemak.