Vraag van het Vechtstede College

Er is op het Vechtstede College iets bijzonders gaande. Een snel groeiende groep medewerkers, leerlingen, ouders en ondernemers is bezig om een groots evenement te organiseren ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan van het Vechtstede College aan de Amstellandlaan: op woensdag 4 juli komt de hele school met zo’n 1.350 personen samen op het Muiderslot en Fort Pampus, om een onvergetelijke dag te beleven met zo’n 50-tal activiteiten.

Op deze feestelijke dag lopen heden, verleden en de toekomst door elkaar tijdens de creatieve workshops, kanowedstrijden, Lowlands games, theatersport, ‘heel Vechtstede bakt’ en vele andere activiteiten. Voor alle interesses is er wat te beleven en ervaren. Klapstuk van de dag is de finale, waar de leerlingen hun gezamenlijke energie inzetten om via een massale belactie en social media geld op te halen voor de stichting “Het vergeten kind”.

Om dit grote evenement realiseerbaar en onvergetelijk te maken zijn we op zoek naar partners die activiteiten en workshops willen aanbieden op het terrein van het Muiderslot of in het centrum van Muiden. Deze activiteiten duren 60 minuten en bieden plek voor 12 of 24 leerlingen. Elke activiteit zal 3 of 4 keer achter elkaar gegeven worden. Per keer volgt een groep leerlingen van 12-14 jaar óf van 14-17 jaar de workshop. Wegens het goede doel, zijn wij genoodzaakt zoveel mogelijk low-budget te werken en wij hopen dan ook dat er een mogelijkheid is dit zonder hoge kosten aan te bieden, in ruil voor bijvoorbeeld gratis reclame.

Interesse of mogelijkheden onderzoeken? Stuur een mail naar Thijs Brouwer

30-apr-2018