Sk docenten gezocht voor betaalde DOTs

Wil jij jezelf in kennis en kunde blijven ontwikkelen en bijdragen aan nieuwe onderwijsmaterialen? Vanuit de landelijke vaksteunpunten Scheikunde start er dit jaar een nieuw traject waarvoor we op zoek zijn naar gemotiveerde scheikundedocenten.

Met twee verschillende Docent Ontwikkel Teams gaan we hier in de regio aan de slag met het ontwikkelen van contextrijk lesmateriaal en schoolexamenvragen.

DOT Ontwikkelen nieuw contextrijk lesmateriaal

Vier docenten ontwikkelen samen innovatieve leermaterialen waarbij contexten afkomstig uit de wetenschappelijke wereld of bedrijven gebruikt worden om leerlingen concepten duidelijk te maken.

DOT Ontwikkelen SE vragen

Vier docenten ontwikkelen samen tenminste vier kwalitatief goede contextrijke opgaven voor de domeinen die alleen in het SE voorkomen. In plaats van vragen voor een theoretische toets kunnen ook praktische opdrachten ontwikkeld worden.

Beide DOTs hebben een looptijd over heel 2018 en voor de deelnemende docenten is er een subsidie beschikbaar van 250 euro per docent. Op de Bètapartnersconferentie op donderdag 15 maart 2018 vindt de aftrap plaatst van beide DOTs.

Voor meer informatie:

02-feb-2018