Werken bij

Op dit moment hebben wij de volgende vacature(s):

Vaksteunpuntcoördinator Aardrijkskunde
Voor het vaksteunpunt aardrijkskunde zijn we op zoek naar een enthousiaste docent aardrijkskunde, een nieuwsgierige netwerker  met passie voor de fysische geografie. Als VSP organiseer je zowel vakinhoudelijke als ook vakdidactische nascholingen voor ons scholennetwerk. Je vormt daarbij de verbinding tussen de universiteiten en onze newerkscholen op jouw vakgebied.  Je wordt voor een aanstelling van 0,2 fte gedetacheerd bij de VU. Meer informatie over de inhoud van deze baan vind je in de link.


Nieuwe stuurgroeplid gezocht
Vind je het leuk om mee te denken over strategische onderwerpen binnen Betapartners? In de Stuurgroep van Betapartners is een plekje vrijgekomen voor een enthousiaste bètadocent. De Stuurgroep bestaat uit een diverse groep professionals afkomstig van de VU, de UvA, rectoren, bestuurders van schoolgemeenschappen en Jet-Net. 

We zijn nu dus op zoek naar een docent die vanuit school richting kan geven aan onze strategie. Interesse of wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar j.marechal@vu.nl.

  • Altijd op de hoogte blijven?

    Wil je op de hoogte blijven van al onze activiteiten en relevante ontwikkelen in je vakgebied? Meld je dan nu aan voor onze mailinglist