Werken bij

Op dit moment hebben wij de volgende vacature:

Vacature Vaksteunpuntcoördinator NLT

Wie neem de rol van Vaksteunpuntcoördinator NLT bij ons over? Je gaat aan de slag met het organiseren van activiteiten voor NLT docenten, bijvoorbeeld rond een module of over de aanpak van het vak. Op deze manier zorg je dat docenten met elkaar in contact komen en ervaringen en tips uitwisselen. Daarnaast coördineer je het module onderhoud van de modules die onder de verantwoordelijkheid van Bètapartners vallen. Dat is goed voorbereid door de huidige, tijdelijke VSP-coördinator! Je vertegenwoordigt Bètapartners bij de NLT-vereniging en neemt daarbij deel aan de landelijke vergaderingen. Daarmee stuur je ook mede de ontwikkelingen in het vak. Voor jouw rol is het belangrijk om een netwerk op te bouwen binnen het HO en andere organisaties, want daar vind je de sprekers voor bijeenkomsten.

 

De taakomvang is 0,2 fte, en krijgt een werkplek bij de VU aan de Boelelaan. We zoeken iemand die proactief is, goed kan organiseren is en ervaring heeft met NLT. Meestal werkt een Vaksteunpuntcoördinator via een detachering vanuit de school, dus de school krijgt van ons een vergoeding voor jouw tijd. Als er geen ruimte meer is in je taak dan is het meestal wel mogelijk om een tijdelijke uitbreiding te regelen. 

Zie voor meer informatie de functieomschrijving.

 

  • Altijd op de hoogte blijven?

    Wil je op de hoogte blijven van al onze activiteiten en relevante ontwikkelen in je vakgebied? Meld je dan nu aan voor onze mailinglist