Wiskunde zoekresultaat

Zoek en Filter

Zoekresultaten Wiskunde

(zoek binnen alle vakken)

Found 59 Results
Page 1 of 6

Bètapartnersconferentie 2023


De Bètapartnersconferentie vindt plaats op donderdag 16 maart 2023. Thema: “Energie van ATP tot Zonnecel”.

17 november 2022


VB Computational Thinking in de bètavakken


Computational Thinking (CT) is een onderdeel van Digitale Geletterdheid waarbij het gaat over o.a. algoritmisch denken/programmeren, modelleren en omgaan met gegevens. Tijdens deze bijeenkomst gaan we in op hoe je in jouw eigen vak deze vaardigheden kunt ontwikkelen.

26 september 2022


Masterclass Ontwerp je eigen Battlebot!


Tijdens deze masterclass ga je een liftsysteem voor een battlebot ontwerpen, en tijdens de laatste bijeenkomst vecht je het uit tegen de rest!

1 september 2022


Leskist: Resolf


Met de Leskist Resolf® kunnen leerlingen van alle niveaus oefenen met hun reken- en wiskundevaardigheden.

21 juni 2022


De Wiskundeclub


Word jij uitgedaagd door intellectuele puzzels, ook al duurt het lang voordat alle stukjes op z’n plaats vallen? Dan is de Wiskundeclub iets voor jou! Vanaf maart 2022 start het Korteweg-de Vries Instituut voor Wiskunde aan de Universiteit van Amsterdam een nieuwe wiskundeclub voor leerlingen uit klas 4, 5 en 6 VWO.

17 februari 2022


De Praktische Opdracht HIsarna


Henk Hietbrink presenteert zijn praktische opdracht die hij gemaakt heeft met data van Tata Steel.

17 december 2021


Bètapartnersconferentie 2022


In onze vakken vervult het veelzijdige element water een veelheid aan rollen: de wonderlijke fysische eigenschappen laat het drijven als vaste stof, een te veel aan water geeft overstromingen, watervervuiling bedreigt leven. Zeker in de bètavakken moet je er dus mee om kunnen gaan! In leerzame lezingen, wonderlijke workshops en rijke rondleidingen bieden we je een inspirerende middag.

4 november 2021


Een geschiedenis van de wiskunde


Meer leren over de geschiedenis van de wiskunde en hoe je daarmee je lessen kunt verrijken?

1 november 2021


Olympiade-training wiskunde


In februari en maart zijn er twee online trainingssessies voor bovenbouwleerlingen. Hierin leer je een aantal mooie bewijstechnieken en is er aandacht voor het netjes opschrijven van de oplossing van een wiskundig probleem. Na een centrale inleiding ga je met medescholieren onder begeleiding van een bachelor-student in groepjes aan de slag.

26 oktober 2021


Ontwikkelteam Slimme Statistiek


Op de foto’s hieronder zien jullie Danielle, Elin, Guus, Jules en Suzanne uit klas 5 van het Gemeentelijk Gymnasium in Hilversum. Tussen proefwerkweek en herkansing hielpen zij bij de ontwikkeling van een praktische opdracht voor wiskunde A. Zij gingen een ochtend lang aan de slag…

7 juli 2021


Page 1 of 6