Wiskunde zoekresultaat

Zoek en Filter

Zoekresultaten Wiskunde

(zoek binnen alle vakken)

Found 58 Results
Page 1 of 6

AI in het onderwijs 


Op vrijdag 14 juni, van 15.00 tot 19.30 uur, organiseren AlfaGammapartners en Bètapartners op het Regius College in Schagen een conferentie over AI in het onderwijs, met bijzondere aandacht voor ChatGPT. Het doel is te leren hoe AI werkt en gebruikt kan worden in de les, waarbij er veel ruimte is voor onderlinge uitwisseling van best practices.

8 april 2024


Oud-Nederlandse wiskunde


Deze vakbijeenkomst gaat over een stuk geschiedenis van de wiskunde en hoe dat te gebruiken is in het onderwijs. Na een tweetal lezingen ga je zelf in een workshop de vertaalslag proberen te maken van 16e- en 17e-eeuwse oud-Nederlandse teksten over meetkunde en algebra naar je eigen wiskundelessen.

3 april 2024


Workshop Literatuur zoeken (cursusmoment 2)


Tijdens de literatuurworkshop leer je de basisvaardigheden die nodig zijn om wetenschappelijke artikelen te vinden, te beoordelen, te lezen en ze te gebruiken in bijvoorbeeld een verslag.

20 februari 2024


Workshop Literatuur zoeken (cursusmoment 1)


Tijdens de literatuurworkshop leer je de basisvaardigheden die nodig zijn om wetenschappelijke artikelen te vinden, te beoordelen, te lezen en ze te gebruiken in bijvoorbeeld een verslag.


Masterclass Big Data Sciences


Masterclass voor 5 en 6 vwo leerlingen die zich willen verdiepen in Big Data voor de vakken wiskunde en informatica

15 februari 2024


Masterclass Chaos en Dynamica


Tijdens deze masterclass ga je je verdiepen in het concept chaos. Veel dynamische systemen vertonen chaos, en daardoor zijn voorspellingen maken lastig. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het weer. Ga zelf op een wiskundige manier hiermee puzzelen!


Leve de wiskunde!


Leve de Wiskunde is dé bijeenkomst voor wiskundedocenten en gemotiveerde leerlingen uit 5 en 6 VWO. Wiskundigen vertellen over de laatste stand van zaken uit hun onderzoek.

5 februari 2024


Bètapartnersconferentie 2024


De Bètapartnersconferentie vindt dit schooljaar plaats op donderdag 21 maart 2024 met het thema: ‘De wondere wereld van het aller-allerkleinste’.

10 juni 2023


Quantum Quest 2023


Deze snelcursus over de quantumcomputer geeft inzicht in dit boeiende vakgebied, bekijkt de onderliggende principes vanuit een wiskundig standpunt en je bezoekt een geavanceerd onderzoekslab van de UvA.

25 april 2023


Bètapartnersconferentie 2023


De Bètapartnersconferentie vindt plaats op donderdag 16 maart 2023. Thema: “Energie van ATP tot Zonnecel”.

17 november 2022


Page 1 of 6