Wist je dat je zelf je mailvoorkeuren kunt wijzigen?

Hoe werkt dat?
We werken met het programma mailchimp, dat voor elke gebruiker een profiel aanmaakt. Iedereen die zich bij ons aanmeldt, ontvangt standaard de nieuwsbrief. Als je in je profiel onder ‘vak’ je interesses aanvinkt, ontvang je daarnaast specifieke mailings die betrekking hebben op activiteiten over deze vakgebieden. Dat zijn bijvoorbeeld nascholingen, leerlingenactiviteiten en evenementen van Bètapartners. Je kunt kiezen uit de vakken Aardrijkskunde, Biologie, Informatica, Natuurkunde, NLT, Scheikunde, Wiskunde en O&O. Voor mailing over TOA-activiteiten vink je dat aan onder ‘functie’. Je kunt je voorkeuren te allen tijde aanpassen, of ons om hulp vragen bij wijzigingen. De links om je profiel en mailvoorkeuren te wijzigen vind je helemaal onderin al onze mailings.

Wat versturen we?
– De nieuwsbrief verschijnt ca. elke 6 weken.
– Doelgroepmailings (per schoolvak) versturen we zodra inschrijvingen voor een activiteit openstaan. Vaak sturen we vlak voor sluiting ook nog een reminder, om iedereen de kans te geven zich alsnog aan te melden.
– De bètacoördinatoren en schoolleiders & teamleiders uit ons netwerk ontvangen daarnaast exclusieve mailings, waar je je niet zelf voor kunt aanmelden.

FAQ
Ik ontvang te veel mails.
Kijk even in je profiel of niet per ongeluk alle vakken staan aangevinkt, en geef aan waar je wél mailings over wilt ontvangen. Hou er rekening mee dat niet alles in onze nieuwsbrief staat, en dat als je je niet abonneert op doelgroepmailings, je sommige activiteiten of bijzonder nieuws kunt mislopen.

Ik ontvang alleen de nieuwsbrief, maar ik wil ook graag specifieke mailings ontvangen over mijn vakgebied met aankondigingen van onze docenten- en leerlingenactiviteiten.
Vink de vakken van je interesse aan in jouw profiel, en je hoeft vanaf dat moment geen berichten meer te missen.

Ik wil graag mailings voor TOA’s ontvangen, maar zie die er niet als interesse tussen staan.
Dat klopt, voor TOA-mails werkt het iets anders: dat vink je in je profiel aan onder ‘functie’.

Ik ontvang (nog) helemaal geen mails.
In uitzonderlijke gevallen belanden onze mailings in je spam-box. Als je e-mailadres wijzigt omdat je bijvoorbeeld op een andere school gaat werken, vergeet dit dan niet te wijzigen in je profiel. Aanmelden als nieuwe gebruiker kan ook, dat kun je zelf doen via onze website.

Ik ben bètacoördinator en wil graag de exclusieve mailings ontvangen.
Voor deze mailings kun je je helaas niet zelf aanmelden. Dit doen wij handmatig, en versturen de mailings alleen naar de bètacoördinatoren van scholen uit ons netwerk. (Ook lid worden? Neem dan contact met ons op.)

Ik heb zelf een nieuwtje voor in de nieuwsbrief.
Wat leuk! Dat ontvangen we graag. Je kunt het sturen naar ons bureau. Berichten van scholen uit ons netwerk geven we voorrang, en doorgaans plaatsen we geen berichten van commerciële partijen.

19-dec-2018